• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Право є мистецтвом добра та справедливості»

«Право є мистецтвом добра та справедливості»

2013-12-19

/Files/images/DSCN1160.JPG

На виконання доручення Президента України В.Ф. Януковича, з метою поліпшення захисту прав і законних інтересів дітей, вирішення їх найгостріших проблем 18 грудня 2013 року на базі Баришівського центру позашкільної роботи «Мрія» для учнів 9 – 11 класів Баришівського НВК та Баришівської ЗОШ №2 був проведений Правничий квест.

Квест відбувся за сприяння та підтримки комісії з питань захисту прав дітей районної ради учнівського самоврядування «Альянс», голови РРУС «Альянс» Демиденко Є. та координаторів учнівського самоврядування Загорулько О.В., завідувач районним методичним кабінетом Баришівської районної ради та Аркуша Т.Г., методист ЦПР «Мрія».

У ході заходу взяли участь чотири команди, а саме: «Феміда» і «Правозахисники» - Баришівської ЗОШ №2 та «Праволюби» і «Кодекс» - Баришівського НВК. Кожна із команд на початку квесту отримала маршрутні листи, за якими вони повинні були віднайти ключові пункти, на них правильно відповісти на запитання, а по завершенню з отриманих слів на кожному пункті скласти речення. Учасники настільки виявилися розумними та спритними, що за правильні відповіді набрали однакову кількість балів по 19 кожна команда, та майже одночасно представили правильно речення, яке було зашифроване.

Час відведений на Правничий квест пролетів непомітно, учасники залишилися задоволеними не дивлячись на те, що явного переможця так і не вдалося визначити.

Т.Аркуша,

методист ЦПР «Мрія»

Кiлькiсть переглядiв: 142

Коментарi