Вітаємо юних авіамоделістів

2017-09-25

/Files/images/2017_2018/IMG_3194.jpg

Гідно представили Баришівський район, вихованці гуртка «Авіамодельний» Баришівського ЦПР «Мрія» (керівник Шабат А.В.), 23 вересня 2017 року в м. Києві, на базі Центрального аерокосмічного клубу ТСО України ім. О.К.Антонова, де відбувся обласний етап Всеукраїнських змагань серед учнівської молоді з авіамодельного спорту (кордові моделі). У змаганнях взяли участь 5 екіпажів із 3 районів та 2 міст області.

Змагання проводилися на 4 кордодромах авіадрому «Чайка» згідно з діючими Правилами, затвердженими Федерацією авіамодельного спорту України. Програмою змагань були передбачені тренувальні запуски та старти в таких класах: моделі-копії та напівкопії F-4В, швидкісні моделі F-2А, пілотажні моделі F-2В, гоночні моделі F-2С та F-2Е. Під час стартів моделей юні авіамоделісти продемонстрували свою майстерність у їх керуванні та вміння виконувати пілотажні фігури.

У підсумку визначено переможців обласного етапу Всеукраїнських змагань серед учнівської молоді з авіамодельного спорту (кордові моделі):

Особистий залік

Клас моделей F-2-A

ІІІ місце - Бичковський Нікіта, вихованець Баришівського Центру позашкільної роботи «Мрія».

Клас моделей F-4-В (напівкопії)

ІV місце – Шабат Володимир, вихованець Баришівського Центру позашкільної роботи «Мрія».

Командний залік

ІІІ місце – команда Баришівського Центру позашкільної роботи «Мрія».

Переможці командного заліку змагань нагороджені грамотами департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації та кубками, переможці особистого заліку – грамотами та медалями Комунального закладу Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини».

Т. Пащук, методист центру

Кiлькiсть переглядiв: 204

Коментарi